تبلیغات
 mahdibikas - طرز تهیه ژله مغزدار دو رنگ مجلسی نکات مهم

سپس ژله بستنی را تا نصف قالب پر کنید و در یخچال قرار دهید تا ببندد. در ادامه آموزش تزیین انواع ژله مجلسی ، امروز طرز تهیه ژله مغزدار ۲ رنگ را به علاقمندان آموزش می دهیم . این ژله ساده و خوشمزه را میتوانید برای پذیرایی از مهمانهایتان تهیه کنید … ژله مغزدار دو رنگ مواد لازم :  ( برای ۵-۴ قالب) بستنی با طعم دلخواه………………………..۱ پیمانه آب جوش ………………………………………. ۲ لیوان سر خالی دنت با طعم دلخواه ………………………… یک عدد آب هلو ………………………………………… یک لیوان پودر ژلاتین ………………………………….. ۲ قاشق غذاخوری قالب تک نفره طرز تهیه : پودر ژلاتین را با یک لیوان سر خالی آب جوش خوب مخلوط کنید . بعد بستنی را به آن اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا بستنی کاملا آب شود. بعد بمدت ۳ – ۲

در ادامه آموزش تزیین انواع ژله مجلسی ، امروز طرز تهیه ژله مغزدار ۲ رنگ را به علاقمندان آموزش می دهیم . این ژله ساده و خوشمزه را میتوانید برای پذیرایی از مهمانهایتان تهیه کنید …
طرز تهیه ژله مغزدار دو رنگ مجلسی   نکات مهم

ژله مغزدار دو رنگ

مواد لازم :  ( برای ۵-۴ قالب)

بستنی با طعم دلخواه………………………..۱ پیمانه آب جوش ………………………………………. ۲ لیوان سر خالی دنت با طعم دلخواه ………………………… یک عدد آب هلو ………………………………………… یک لیوان پودر ژلاتین ………………………………….. ۲ قاشق غذاخوری قالب تک نفره

طرز تهیه :

پودر ژلاتین را با یک لیوان سر خالی آب جوش خوب مخلوط کنید . بعد بستنی را به آن اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا بستنی کاملا آب شود. بعد بمدت ۳ – ۲ دقیقه با همزن هم بزنید . نکته ۱:
  • دقت کنید که اگر کم هم بزنید خط جدایی بستنی و ژله کاملا مشخص خواهد شد .

سپس ژله بستنی را تا نصف قالب پر کنید و در یخچال قرار دهید تا ببندد.

نکته ۲:

  •  به جای پودر ژلاتین در این مرحله میتوانید از یک بسته ژله آلوئه ورا یک لیوان سر خالی آب جوش یک پیمانه بستنی استفاده کنید

نکته ۳ :

  • برای اینکه ژله بستنی راحت تر از قالب جدا شود می توانید کف قالب را اندکی چرب کنید.
بعد از اینکه ژله کمی بست با قاشق مرکز ژله را کمی خالی کنید نکته ۴ :
  • ژله بستنی باید به اندازه ای سفت شود که بتوانید با قاشق قسمت مرکزی آنرا جدا کنید.دقت کنید که اگر ژله زیاد سفت شودزمان خالی کردن ترک میخورد.
قسمت خالی شده رو با دنت پر کنید . حالا یک لیوان سر خالی آب جوش را با یک قاشق پودر ژلاتین مخلوط کرده و آب یا کمپوت هلو را به آن اضافه کنید و به مدت یکی دو دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا کاملا مخلوط شود. اجازه دهید تا مایه کاملا خنک شود و سپس به آرامی به ژله بستنی اضافه کنید و مجددا در یخچال بگذارید تا کاملا ببندد. سپس ژله را از قالب جدا کرده و نوش جان کنید. نکته ۵ : به جای پودر ژلاتین در این مرحله میتوانید از یک بسته ژله آلوئه ورا یک لیوان سر خالی آب جوش یک لیوان سرخالی آب هلو استفاده کنید

نکته ۶: 

میتوانید از هر رنگ ژله و دنتی که تمایل دارید برای این کار استفاده کنید. فقط بهتر است که رنگ ها را متضاد در نظر بگیرید تا زیباتر شود.
نوش جان…

پیشنهادات ما:

فوت و فن های برش زدن و جدا کردن ژله از انواع قالب

مشاهده مجموعه مدلهای تزیین ژله و دسر

آشنایی با خواص و مضرات ژله ، ژلاتین و پاستیل

نوشته شده توسط گروه هفت گنج- اختصاصی هفت گنج

www.7ganj.ir

*** کپی برداری بدون ذکر نام و لینک فعال به هفت گنج مجاز نیست.